Att resa ifrån sommar tillbaka till knappt vår!

Att resa ifrån sommar tillbaka till knappt vår har sina fördelar! Allt i naturen är som intensivast innan allt brakar loss! Tänk att få se våren i repris, på ett nytt och annorlunda vis. Det rena karga mot det gröna överdådiga, isklirr mot saltstänk! Lika vackert men så olika! Det skira gräset lockar fram djuren från skogen i mitt Västerbottens Serengeti och de bortstötta fjolårskalvarna stövlar in som tonårspojkar! Jag hoppas bara att de inte ramponerar mina havtornsbuskar. Råbocken är lite mer diskret. Mickelräv har redan fått en egen sida. Tranorna dansade för mig kvällen när vi kom.Tofsvipan tittar fram bakom sin kam och undrar vad jag håller på med och renarna borde väl vara till fjälls vid det här laget men finns kvar imellan kust och hav! Sångsvanen sträcker ut sig efter den långa resan och simmar i par, tjäderhönan pickar invid vägen med sin vackra fjäderskrud! Ställer upp sin på stenen och blir fotograferad som årets brud! Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.