Hösten har kommit med besked och vi närmar oss slutet av september. Löven är gula och flyttfåglarna börjar lämna! När svanarna lyfter för att dra söderut då känns det att kylan kryper in under skinnet!

Sommarresume´

Mycket har hänt sedan jag skrev sist! Konst i Natur på Littelefjell var en fantastisk vecka i flera bemärkelser, möten med underbara människor från hela norden ” Konstnärer med stort hjärta för natur och människor är en bra kombo! Så glad över nya fina konstnärsvänner!

Mitt bidrag till fjället blev den rödlistade planeten – kottbollen som fick sin plats på fjället dagen innan invigningen den 6 juli kl 12.00 som sedan följdes av vernissage på Galleri Insikt i Grotta / Isfjorden på kvällen! En underbar vecka med kära Gunn Morstöl – konstnär och den som driver konstprojektet! En superkvinna i alla bemärkelser! Bilder från veckan och konstprojektet! Ser fram emot nästa Kunst i Natur 2022!

Konst i Natur närmar sig!

1 juli – 6 juli 2019 Isfjorden, Norge

http://www.kunstinatur.no/?fbclid=IwAR0yPTESXDO_dGvtvEuW6212CO-iu3noELDp5Kv_J5m6BM3Zceuqbskhi9I

Förberedelser pågår – kottarna infärgade klotet målat och underredet är på gång! Bilder till utställningen är klara! Det ska bli så kul!

En fantastisk miljö att arbeta i och den fina installationen som syns på bilden är ett verk av Modesty Sofronenkoff (2017). Det kommer att bli en utmaning att tillföra ett mervärde med konsten på denna oerhört vackra plats!

Innanför förbjudna Zonen -Pripjat

Konstrundan 2019 lör,sön 25-26 maj kl 11 – 17

Passa på och boka in nästa helg för konstvandring i Kalix, Siknäs och varför inte åka runt i vårt vackra län – Piteå, Luleå, Boden, Gällivare! Läs mer på Konstrundan på Kins hemsida om vilka som ställer ut på respektive platser!

https://konstrundan.k-i-n.se

Jag visar 10 verk – digitala kompositioner och fotografier!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.