Helgen med konstrundan

Mycket arbete för en kort tid med samtidigt helt fantastiskt att få träffas och trivas med konsten och konstnärerna som finns på plats! K-i-n s Konstrunda – ett fantastiskt arrangemang som borde lyftas fram i media och stöttas av de kommuner som berörs! Konstrundan organiseras och marknadsförs via K-i-n ( Konstnärer i Norrbotten) och anordnas helt av konstnärerna själva i de flesta fall, man bjuder på fika och goda samtal om konsten och ibland helt andra aspekter på livet. I den här formen borde vi mötas mycket oftare! Nyfiket , anspråkslöst och glatt! Bussresan från Luleå är gratis för konstbesökare som vill få en heldag i konstens tecken! Vilken lycka! Det minsta kommunerna borde göra är att bidra med marknadsföring kring eventetet som drar många besökare till kommunen. Vi på Lejonsgatan 4 c i Kalix hade 180 besökare! En liten kostnad som ger ett stort mervärde och goodwill för kommunen! Bättring Kalix kommun till nästa år!

Mina bilder från konstrundan kan ses på catrinengmankonstfoto.com under sidan aktuellt! Ha de gott!

En reaktion på ”Helgen med konstrundan

  1. Kan ju inte direkt påstå att jag såg så mycket av konstrundan…men jag såg din och Lottas samt Anitas på Galleri Lejon. Det var trevligt och sevärt, det tyckte både jag och CJ. Kram vännen, ha det gott i ösregnet!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.