Vi lämnar april och hälsar våren välkommen med vintern rasat ut …

Men helt säker kan man inte vara i dessa tider! Vi lämnade vårt hem i norr och firade påsken med sol, värme och snöstorm och åkte vidare med sommardäcken på till en början isiga vägar men söder om Umeå var vägarna bara och torra. Att få uppleva våren både i norr och söder känns som en extra bonus och det stärker livsandarna att få gå genom vitsippslundar, höra gudingarnas åande och andas in havsluften. Ganska så underbart och sedan när det är dags för vårexplosionen i norr, återvända till islossning och sjudande fågelliv emedan snöhögarna så sakta smälter bort, kanske till pingst eller midsommar …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.