Från nyutslagen syren i midsommartid till värmebölja och högsommar och nu tillbaka på ruta ett vad gäller sommarvärme, men ändå rätt skönt !

Själv har jag pustat mycket över värmen som nästan omöjliggör arbete och mygg, knott och annat otyg som gör livet surt när man vill gå i short och linne! Ett bad har det blivit och hoppas på flera denna sommar. Blomman jag gärna vill möta varje år är nattviolen och älskar mina midsommarblomster. Björktrastungar har jag fått följa och på midsommarafton ett möte med en ung jösse som var ganska orädd och skuttade omkring i min lilla odling och fick onda ögat när han nosade på min solros i vardande men som tur var verkade han inte intresserade av just denna planta. Hoppas på mer värme efter regnet! Ha en fin sommar och semester med allt det bästa!

2 reaktioner på ”Från nyutslagen syren i midsommartid till värmebölja och högsommar och nu tillbaka på ruta ett vad gäller sommarvärme, men ändå rätt skönt !

  1. Tack för din fina kommentar och jag håller med vad gäller Jösse och hoppas att hen visar sig fler gånger! Roligt att ses kära vän alltid lika berikande! Kramar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.