Första maj – en regnig historia

Vanligtvis brukar man arbeta i trädgården om man inte är socialdemokrat och går i förstamajtåget med plakat. Det blev heldagsregn och innesittardag. Tittat på slow tv ”älgvandringen” och haft besök av kanadensare i dammen och bakat matbröd, tittat på mer tv! Redigerat bilder på datorn!

Dags att vända hemåt om några få dagar, dvs till Bäckliden / Kalix-Nyborg för att uttrycka sig mer precist! Känns alltid svårt att lämna Skogsborg och Tjörn denna bästa av årstider, men ser framemot att möta våren hemmavid med islossning, snösmältning och lyssna till tranornas omisskännliga rop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.