Midsommarromans!

Midsommarhelgen är över och sommaren är i full blom! Vackert och samtidigt vemodigt för nu går vi mot mörkare tider igen. Ändå har vi nattljus åtminstone en månad till . Mitten på maj fram till midsommar är den som bästa tiden och jag önskar att man kunde man stanna klockan ett slag för att verkligen hinna njuta av naturens pånyttfödelse och de ljusa sommarnätterna som man inte borde sova bort! Sitter ofta och redigerar bilder framför mitt fönster som vätter mot naturen och ibland så händer det att någon kommer förbi … Ha de gott i sommar! Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.