Fredag den 6 december 2019

En dag utan krav eller inbokade möten känns bra! Tagit en skogpromenad med spikskorna på förmiddagen och ägnar nutiden åt den ”digitala världen! Vackert och rogivande med adventsljusen som lyser upp inomhus och inombords!

På gång på Konstfronten är medlemsutställning i Kalix konstförening som har vernissage lördag den 7/12 kl 13.00. Skönt med ingången en eller max två verk per medlem. Kanske svårare att skapa en helhet på utställningen men Kalix konstförenings vana ”hängare” fixar det säkert! Denna gång visar jag foton/ digitala kompositioner – naturbilder! Bilden nedan med trollsländan har jag lagt in en öppning till en annan historia som jag numera gör även i naturfoto för att ge flera ingångar till bilden. På samma sätt blir det med min andra bild som för mig blir starkare med två lager i stället för ett! Kanske kommer båda med på medlemsutställningen! Vi får se!

Deltar i 2019 konstkalender som visas just nu på Kallax flygplats fram till den 9 jan 2020. Min bild presenteras den 16 december och många spännande lucköppningar återstår till dess!

Ha en fin andra advent!

” I stormens öga” Foto/ Digital komposition Catrin Engman 2019
”Inte ens en grå liten fågel” Foto/ Digitalkomposition Catrin Engman 2019

2 reaktioner på ”Fredag den 6 december 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.