Kunst i natur 2022

Mitt verk ”Bruten heder” är färgat av Rysslands orättfärdiga krig mot Ukraina.som har påverkat mig på djupet så något annat tema inte var möjligt. Kampen för frihet och fred för det Ukrainska folket och deras rätt att få välja sin egen väg mot demokrati och självständighet…
Detta är ingången till min installation på Litlefjellet som består av två delar. Det kraschade landmärket”bruten heder” och bakom detta står symbolen för Ukraina som kommer att vinna i slutändan med rättvisan och skyddsänglarna på sin sida.
För Ukrainas frihet och yttrandefriheten för mänskligheten

Art in nature 2022 –

My work in Art in Nature 2022 is called ”Broken honor” and is colored by Russia’s unjust war against Ukraine. Which has affected me deeply so no other theme was possible. The struggle for freedom for the Ukrainian people and their right to choose their own path towards democracy and independence. This is the entrance to my installation on Litlefjellet which consists of to parts. the crashed landmark ” broken honor” and the symbol of Ukraine that will win in the end with justice and the guardian angels on its side.

For the freedom of Ukraine and for the freedom of expression of humanity!

Foto/ Bildspel från Kiev juni 2019 Catrin Engman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.